SMITTEVERN - TRYGG SALONG!

Kjære kunde!

De nye kravene til smittevern vil innebære flere restriksjoner på hvordan vi skal drive salongen. Det blir en litt ny arbeidsdag som fører til at vi må gå igjennom nye rutiner, aktiviteter og noen endringer som er nødvendige for å kunne starte opp igjen en trygg salong med en til en kontakt. Vi forholder oss til bransjestandarden som ivaretar smittevern-håndteringen på beste mulige måte under covid - 19 pandemien, for våre kunder og behandlere i en ny hverdag fremover.

Ved timebestilling skal kundene få informasjon om tiltak for å begrense smitte og om hvilke betingelser som gjelder for å få tjenesten, inkludert at personer med feber eller symptomer på luftveisinfeksjon ikke kan motta tjenester. Betingelsene vil være enkelt beskrevet til deg på sms ved timeinnkalling. 

Unngå å hoste eller nyse direkte mot andre, og dekk til munn og nese med papir som umiddelbart kastes. Dersom papir ikke er tilgjengelig anbefales å hoste eller nyse i albuekroken. Utfør håndhygiene umiddelbart etter hosting og nysing.

De anbefalte tiltakene vil bidra til å begrense smittespredning. 

  • Kom bare hvis du er frisk. Hvis du føler deg dårlig eller har luftveissymptomer skal du holde deg hjemme også dersom du er i hjemmekarantene eller i hjemme isolasjon. Det er lett og booke om avtalen hos oss. Kontakt oss på Tel. +47 22554277.

  • Kundene må gi tilbakemelding til salongen om de er smittet av covid -19  (dette grunnet smitteoppsporing).

  • Vis hensyn og hold god avstand til andre kunder i salongen. Minst 1 meter!

  • Alle kunder skal vaske hendene eller bruke Antibac ved ankomst. Antibac står godt synlig i salongen.

  • Mobilen er en mulig smittekilde og skal ikke brukes når du er i salongen. Hvis bruk av mobilen i salongen, må du rengjøre / tørke av mobilen med håndsprit ved hver bruk når du oppholder deg i salongen.

  • Vi har ikke magasiner, aviser eller annet lesestoff i salongen dette grunnet en mulig smittekilde. ( ta evt med eget lesestoff ) 

  • Ta med eget drikke da vi ikke serverer vann, kaffe eller te som et tilbud til kunden ( grunnet covid-19 ).

  • Unngå kontant betaling, betal med kort / vipps eller faktura.

Forsinkelser p.g.a ekstra renhold kan forekomme.

* Vi vil fra starten av være veldig tydelig på at det er et stort ansvar som hviler på både salongen og på deg som kunde. Vær tålmodig, nøyaktig og hensynsfull, så vil dette gå bra.

Vennlig hilsen fra oss i No9

Folkehelseinstituttet

Helsedirektoratet 

Helsenorge

Regjeringen