flores.jpg

Miriamquevedo Hair Care

Er en serie satt sammen av produkter som bygger opp håret med de luksuriøse ingrediensene som Gold, Platinum, Diamonds & Caviar

Miriam Quevedo er en prisbelønnet hår- og hudpleieserie – fra gjenopprettende hårbehandlinger til tilpassede hudpleieritualer. Miriam Quevedo har brukt intensive anti-aging hudteknikker i alle produktseriene. Disse luksuriøse teknikkene er et resultat av aktive ingredienser, bevist å levere eksepsjonelle resultater til både hår og hud.

Davines New Color - en naturlig farge

Til A NEW COLOUR hentet vi inspirasjon fra insektenes verden, som virkelig viser naturens kreative krefter, og som tilbyr uendelige variabler av farger. I naturen er det karotenoider og melanin som skaper det intelligente kaoset av farger. Og ved å starte med de samme ingrediensene som naturen benytter i sitt fargespill, har Davines’ forskningslaboratorier utviklet et innovativt, delikat og naturinspirert ammoniakkfritt fargesystem. Det gir fullstendig dekning av grått hår, mørkfarger og lysner håret opp til tre nivåer og det kan forandre refleksjoner med stor fleksibilitet.

Kontakt Frisør Britt Eva for mer informasjon Tel: +47 90090092

a new colour_edited.jpg